Kalliokarien ja tammilehtojen ympäröimä hirsiveistämö sijaitsee Turun saaristossa, Livonsaarella. Kehittyneet työmenetelmät ja äärimmäisen huolellinen ote työhön ja työkaluihin ovat hirsimestari Timo Aro-Heinilän tavaramerkki.

Käsinveistetyt hirsirakennukset syntyvät vuonna 2017 valmistuneessa ateljeessa. Tärkeimmät työkalut hirrenveistossa ovat moottorisaha, kourukirves ja puukko.

Timo Aro-Heinilä

Aloitin savusaunan veistolla vuonna 2004. Sen jälkeen olen veistänyt taloja, kesämökkejä, saunoja ja muita rakennuksia yhteensä 44 kappaletta.

Kaarevat muodot ovat minun juttuni. Abstraktin taiteen keinot ovat kaipaamani lisä perinteiseen hirsirakentamiseen. Valmis kehikko koostuu toisiinsa limittyvistä sommitelmista. Se soi uljaasti kun kaikki on kohdallaan.

Kerro millaisesta kodista unelmoit. Ota yhteyttä 050 5700 491 tai hirsitikka@gmail.com

Hanna Aro-Heinilä

Suomalainen perinnekulttuuri on tärkeimpiä inspiraation lähteitäni. Oman folklore-alan yritykseni lisäksi huolehdin Hirsitikan markkinoinnista ja viestinnästä. Huolehdin Timon kanssa, että jokainen kehikko lähtee veistämöltä matkaan villoitettuna ja tapitettuna sekä huolellisesti pakattuna.

Hanna Aro-Heinilä, 040 5905 379